Wij zoeken (leerling)parketteurs

08 januari 2016

BVO Vloeren wordt sinds 2006 geleid door Bas en Priscilla van Oosterbos. Samen met ons betrokken team realiseren wij de houten vloeren die de visie van ons bedrijf uitdragen: tijdloos mooie vloeren met het gemak van nu,  duurzaamheid (in productie en levensduur) en precisie in detail.

Wij plaatsen onze houten vloeren hoofdzakelijk voor particulieren, maar mogen ook veel mooie bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Denk aan zakelijke dienstverlening, horeca en retail. Ons werkgebied is onbegrensd; onze ‘visitekaartjes’ liggen door heel Nederland en een gedeelte van België.

Welke werkzaamheden kun je bij ons verwachten?

-het plaatsen van houten vloeren (liefst op traditionele wijze)
-het uitvoeren van traprenovaties en maken van houten trapbekledingen op maat
-randafwerking aanbrengen
-magazijn en bus netjes houden
-het renoveren en onderhouden van houten vloeren en parket
-aanbrengen van lederen vloeren en wandbekleding
-wanden voorzien van houten wandbekleding
-overig maatwerk

Wij vragen:

-een gemotiveerde instelling
-accuraat zijn
-representatief voorkomen en goede beheersing van de Nederlandse taal en omgangsvormen
-ervaring of opleiding in houtbewerking/interieurbranche/stoffering

Wij bieden:

-marktconform salaris afhankelijk van ervaring en vaardigheden
-wij volgen de CAO Wonen
-mooi werk en inspirerende projecten
-gelegenheid om scholing/workshops te volgen

Bas van Oosterbos (38 jaar) – meesterparketteur, vennoot en naamgever BVO Vloeren

‘Voor mij is het belangrijk dat ik er op kan vertrouwen dat mijn team volgens mijn standaarden werkt en dezelfde passie voor dit houten ambacht heeft als dat ik heb. Leergierigheid, nauwkeurigheid en netheid zijn eigenschappen die ik kan waarderen. Ik houd niet van ‘voorkauwen’, dus je dient zelfstandig te zijn in denken en doen.

Team_Gerben

Gerben (23) – één van de parketteurs van BVO Vloeren

‘Ons werk is heel dankbaar; je komt vaak binnen tijdens de afrondende fase van een verbouwing. Het werk is gevarieerd en ik kan er mijn energie goed in kwijt. We hebben een heel leuk team om mee te werken. Wij, als BVO Vloeren, maken de mooiste vloeren en het afwerkingsniveau ligt heel hoog. Ik leer elke dag weer bij. Ik zoek collega’s die hard kunnen werken en niet te beroerd zijn een uurtje langer door te gaan (of vroeger op te staan).  Een goed gevoel voor humor is daarnaast ook belangrijk, want je moet zeker met plezier naar je werk gaan’

Team_Priscilla

Priscilla van Oosterbos (33 jaar) – vrouw van Bas en vennoot BVO Vloeren

‘Ik neem je sollicitatie in eerste instantie in behandeling. Deze kun je, samen met je CV mailen naar info@bvovloeren.nl  Ik vind een goede motivatie ontzettend belangrijk, je moet dit werk graag willen en ook uit kunnen leggen waarom. BVO Vloeren moet er beter van worden als wij iemand  aannemen, als je specifieke kennis of ervaring hebt waar we iets mee kunnen, vergeet dit dan niet te melden. Succes!’

 


« Terug naar het overzicht