Primeur: Di Legno Design collectie

22 september 2014

De eikenhouten vloeren van Di Legno zijn wereldwijd bekend. Niet voor niets kiezen groten der aarde als Tina Turner en Tommy Hilfiger voor een vloer van dit Vlaamse topmerk. Naast de Originals collectie, lanceert Di Legno momenteel de Di Legno Design reeks. Een gamma van onverouderd 100% Europees hout. De bekende grijstinten van Di Legno zijn hierdoor ook op ‘strakke’ vloerdelen te verkrijgen. Voor elk interieur is er nu dus een bijpassende Di Legno vloer toe te passen.

Di Legno creëert sinds 1998 houten vloeren met een authentieke look. Hierdoor ervaart men het karakter van door de jaren getekend hout, met de garantie van een modern product, wat bijvoorbeeld uitstekend geschikt is voor plaatsing op vloerverwarming. Met behulp van speciaal ontwikkelde en uitgewerkte verouderingstechnieken geeft Di Legno aan nieuw hout een doorleefd patina. De vloeren combineren door deze uitstraling prima in monumentale – als in moderne woningen. Een spannend contrast wordt verkregen door de vloeren van Di Legno toe te passen in een strak of industrieel interieur.

Neem geen genoegen met namaak!

Men zegt wel eens dat imitatie de hoogste vorm van vleierij is, maar hoewel veelvuldig pogingen worden ondernomen om de vloeren van Di Legno te kopiëren, lukt het niemand deze originele afwerkingen te evenaren. Niet vreemd: het geheim is alleen bekend bij de ambachtslieden van Di Legno.

Voor dé originele vloeren van Di Legno, maakt u met ons een afspraak. BVO Vloeren is top dealer van Di Legno in de regio Noord-, zuid- en west Brabant.

Hieronder wat sfeerbeelden van door ons opgeleverde Di Legno vloeren. Voor meer informatie en inspiratie:

  • Di Legno | houten vloeren

« Terug naar het overzicht