Houten wandbekleding | eyecatching en trendy

05 september 2014

Hout aan de muur wordt alsmaar populairder. In steeds meer huizen zien we in een van de kamers houten wandbekleding. Met name in huizen die minimalistisch zijn ingericht of een industriële stijl hebben, zorgt houten wandbekleding voor extra warmte en sfeer. Het is eyecatching en trendy.

Online vind je diverse inspirerende voorbeelden van hout aan de muur, in allerlei kamers in het huis. Een strak interieur met de warmte van natuurlijk materiaal – wie wil dat nou niet? Wij zetten de mooiste voorbeelden voor je op een rij!

Sloophouten wandbekleding

Ben je geïnspireerd geraakt door houten wandbekleding en lijkt het je interessant om een of meerdere ruimtes in huis met hout aan te kleden? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij geven je vrijblijvend advies.Zoek je nog meer inspiratie? Kijk dan eens bij onderstaande links, daar vind je nog veel meer afbeeldingen van houten wandbekleding in woon-, eet-, bad- en slaapkamers, keukens en buiten. Bovendien doe je direct talloze andere interieurideeën op die je kunt gebruiken bij het stijlen van je woning.

Bronnen


« Terug naar het overzicht