Wij zoeken (leerling)parketteurs

08 januari 2016

BVO Vloeren wordt sinds 2006 geleid door Bas en Priscilla van Oosterbos. Samen met ons betrokken team realiseren wij de houten vloeren die de visie van ons bedrijf uitdragen: tijdloos mooie vloeren met het gemak van nu,  duurzaamheid (in productie en levensduur) en precisie in detail. Wij plaatsen onze houten vloeren hoofdzakelijk voor particulieren, maar mogen […]

Lees meer

Eiken visgraatvloeren

12 maart 2015

Het klassieke visgraatpatroon bestaat al enige eeuwen. Door diverse aanpassingen in de maatvoering en de bewerkingen is de toepassing van deze visgraatvloeren weer zeer eigentijds en stoer. De visgraatvloeren die BVO Vloeren doorgaans plaatst zijn 9, 12 of 14 cm breed in lengtes van 45 tot 70 cm.

Lees meer

Primeur: Di Legno Design collectie

22 september 2014

De eikenhouten vloeren van Di Legno zijn wereldwijd bekend. Niet voor niets kiezen groten der aarde als Tina Turner en Tommy Hilfiger voor een vloer van dit Vlaamse topmerk. Naast de Originals collectie, lanceert Di Legno momenteel de Di Legno Design reeks.

Lees meer

Houten wandbekleding | eyecatching en trendy

05 september 2014

Hout aan de muur wordt alsmaar populairder. In steeds meer huizen zien we in een van de kamers houten wandbekleding. Met name in huizen die minimalistisch zijn ingericht of een industriële stijl hebben, zorgt houten wandbekleding voor extra warmte en sfeer. Het is eyecatching en trendy.

Lees meer

Pagina 1 van 3123